AutoWise - Premium biler

  • Uafhængighed i forhold til bilmærker
  • Nye – gennem autoriserede bilimportører
  • Brugte – AutoWise håndterer det hele; Køb, hjemtransport, import, toldsyn, momsrefusion, klargøring – din drømmebil udleveres i Danmark.

AutoWise – Deleleasing

  • Én aftale – to leasingtagere.
  • Omkostningerne fordeles mellem virksomhed og ansatte.
  • Ingen beskatning af den ansatte.
  • Du fører kørebog - Autowise tager sig af resten.

AutoWise – I øjenhøjde

  • Rådgivning Leasing, finansiering eller kontant køb.
  • Vi tør sige til dig, når din bil ikke skal leases … og hvorfor restværdi er vigtig.

AutoWise - I øjenhøjde

Vi hedder AutoWise, fordi vi har forstand på biler og på økonomi.

Vi er et leasingselskab, der arbejder med finansiel billeasing og anden bilfinansiering. Det er de færreste, der kan overskue de mange forskellige finansieringsformer, og der er ofte megen forvirring om, hvad der bedst kan betale sig.

Det er der næsten aldrig et generelt svar på, da det afhænger af flere faktorer, end dem du normalt præsenteres for i diverse artikler.

AutoWise tilbyder dig en individuel behovsafdækning, der viser, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Vi kender dine favoritbiler i premium segmentet, nye som brugte, og vi ved hvilke varianter, der bedst dækker dine behov.

Vi er en mindre virksomhed, der sætter en ære i at kende sine kunder. Vi er fleksible, hurtige til at svare og hurtige til at tage beslutninger, når det er nødvendigt. Vi giver dig overblik over alle dine muligheder.

Det drejer sig ikke kun om pris – det drejer sig i lige så høj grad om bilens restværdi - altså den forventede værdi ved udløb af leasingaftalen. Vi fortæller dig også, når det ikke kan betale sig at lease, og køb med fuld afgift vil være mere hensigtsmæssigt. Gennem vores netværk af samarbejdspartnere kan vi samtidig tilbyde dig løsninger og services, som er absolut konkurrencedygtige. Du får bl.a. adgang til vores forsikringsordning, der er meget favorabel i både dækning og pris.

Det kloge valg afhænger både af dit bilønske, dit kørselsbehov og din økonomi – vi hjælper dig til at træffe den rette beslutning!
AutoWise - Premium biler

AutoWise er kendetegnet ved økonomisk og kvalitetsmæssig sikkerhed: Vi samarbejder med de autoriserede bilimportører og bilforhandlere, for at sikre maksimal kvalitet, tryghed og service når du skal have en ny bil.

Hvis du foretrækker en nyere brugt bil – som ofte godt motoriseret og med stort udstyrsniveau – så er det vores erfaring, at disse bedst findes i udlandet. AutoWise har gennem årene opbygget relationer til en række større europæiske leasingselskaber og bilgrossister, og dette giver muligheder, som den private ikke kommer i nærheden af. Herudover deltager AutoWise på diverse professionelle auktioner. Begge dele giver AutoWise en unik mulighed for at finde netop den bil, du drømmer om.

Det er en spændende proces at finde den helt rigtige bil, eksempelvis i Tyskland. Opgaven med at indkøbe bilen, håndtere alle dokumenter, sikre forsvarlig transport, toldsyn og korrekt registrering kan til gengæld være en større opgave. AutoWise tager sig af hele processen: fra vi finder den helt rigtige bil, til du henter den hos en af vores samarbejdspartnere.

Forløb
AutoWise - Deleleasing

Deleleasing (også kaldet splitleasing) er en unik mulighed.

Deleleasing hos AutoWise

Derved deles omkostningerne op mellem parterne, og dette sikrer, at firmaet og privatpersonen betaler præcis den del af de samlede omkostningerne, som vedrører deres andel af bilens kørsel.

Da hver part betaler for egen brug af bilen, udløser det ingen firmabilbeskatning for privatpersonen. Samtidig sparer firmaet den andel af udgifter, som privatpersonen afholder.

Deleleasing eksempel bilkort