El og hybridbiler

Der kommer masser af nye grønne biler, og de nye bilafgifter har sikret fortsat attraktive vilkår for elbiler, og for (plugin) hybridbiler er betingelserne endda blevet forbedret.

Aktuelt er der i Danmark kun lidt over 4.200 brugte el og hybridbiler til salg. I Tyskland er der tallet knap 80.000. Kontakt os for et tilbud.

De finansieringsmæssige forskelle ved el/hybrid. For ”Erhverv” er det fortsat relevant med leasing. For ”Privat” vil vi normalt anbefale at tage bilen med fuld afgift. Markedet i Danmark er i forandring pga. indfasning af ”normal” afgift – kontakt os for en uddybning.

AutoWise tilbyder

AutoWise tilbyder import af nyere El- og hybrid-biler, ofte med mere udstyr og bedre garanti-betingelser.

Dit kilometerforbrug sammenholdt med dit kørselsmønster, rækkevidde i forhold til dine lademuligheder, mulighed for hurtigladning, behov for anhængertræk mv. Kontakt os for yderligere info.

Dit kilometerforbrug sammenholdt med dit kørselsmønster, dine lademuligheder ift. rækkevidde på én opladning, dine muligheder for at lade bilen hjemme og på arbejdet, mulighed for hurtigladning, behov for anhængertræk mv. Kontakt os for yderligere info.