Vi hjælper med uvildig bilrådgivning, leasing og billån

Vi hedder AutoWise, fordi vi har forstand på biler og økonomi. Derfor rådgiver vi bl.a. Nordeas bedste kunder i valg af premium biler og finansiering.

Vi har ingen biler på lager, for kun derved kan vores rådgivning være uvildig. Vores samarbejde med autoriserede forhandlere i Danmark og udlandet muliggør hurtig levering af både nye og brugte biler i alle mærker.

Privatleasing

Hvad er privatleasing? Privatleasing af biler er populært som aldrig før. Men hvornår kan det betale sig, hvad skal man være opmærksom på. ​Bliv​ lidt​ klog​ere​ på privatleasing af biler her.

Erhvervsleasing

Skal du eje eller lease firmabilen? Størstedelen af danske firmabiler er leaset og det er der en grund til. Her et overblik over fordele og ulemper ved erhvervsleasing her.

Deleleasing

Deleleasing, eller splitleasing, er et alternativ til erhvervsleasing. Deleleasing, er en smart og fleksibel løsning, hvor du kan køre privat i din firmabil uden at blive beskattet.

El og hybridbiler

Der bliver introduceret elbiler i Danmark med et hastigt tempo og mulighederne for at anskaffe sig en elbil er blevet markant bedre de seneste år. Og der økonomiske fordele!

Finansiering

Der er flere kriterier, der spiller ind, når du overvejer, om du vil lease din næste bil, eller om du vil købe den gennem billån som finansiering. Vi hjælper og vejleder dig om finansiering.

Køb og billån

Kan det bedst betale sig at købe eller privatlease din næste bil? AutoWise henvender sig til premium-segmentet, og derfor vælger langt størstedelen af vores kunder at lease deres bil.

Har du spørgsmål?

Send os en besked via vores kontakt formular, så vi vil kontakte dig hurtigst mulig. Du er også velkommen til at kontakte os direkte på 40 80 86 00.